top of page

Queeste

van de

Leider

otro-1.jpeg
 Waarom?  Voor wie? 

Een groeiend aantal deelnemers aan de verschillende edities van de 'Tocht van de Leider' voelt het verlangen om opnieuw  een  soortgelijke herbronnende tocht te beleven. Dit heeft ons er toe aangezet om een ‘alumni-programma’ te creëren: de 'Queeste van de Leider'.

Al wie reeds heeft deelgenomen aan de ‘Tocht van de Leider’ is hier welkom. We bouwen verder op het intussen versterkt persoonlijk leiderschap en de bijzondere verbinding tussen de deelnemers.

 Wat?  Hoe? 

Het programma van de 'Queeste van de Leider' is elke keer anders. We ontwikkelen het steeds in co-creatie met de deelnemers. Hierdoor sluit het nauw aan bij de aanwezige verlangens. Tevens biedt dit variatie voor wie meermaals deelneemt.

Om de 2 jaar zetten we een Queeste op poten; soms op een vaste locatie, soms rondtrekkend; wel steeds in de wijde natuur, tot dusver de prachtige Alpen.

een (voor)proevertje:  'Delen van het hier & nu'    

 Queeste 2023 

In augustus 2023 gaan we "de leegte" in: we trekken zonder scenario samen rond in het Vanoise Natuur-park. Dag na dag verkennen we wat het met ons doet en wat het voortbrengt wanneer we geen houvast hebben aan een programma. Dit vanuit het vertrouwen dat wij samen ter plaatse iets moois laten ontstaan. Wat zinvol of nodig is zal zich in het moment tonen.
Zo ervaren we de "volheid" van de leegte. De tocht is een uitnodiging om te onthechten
van de angst voor leegte.

 Interesse?  Vragen? 

Je mail of telefoontje is welkom! 

 Praktisch 

Het traject bestaat in 2023 uit:

  • een voorbereidend moment (nog te plannen)

  • een 5-daagse berghuttentocht in de Vanoise (Savoie)
    20-26 augustus 2023.

Investering in je  persoonlijk leiderschap:

  • Zakelijk: € 1580  

  • Particulier: € 1080

   Inbegrepen: begeleiding, overnachting, avondmaal en ontbijt

   Niet inbegrepen: vervoer, (verplichte) reisverzekering, picknick.

20210823_171313.jpg
Queyras (228).JPG
bottom of page