top of page

Queeste

van de

Leider

20210823_171313.jpg
 Waarom?  Voor wie? 

Na deelname aan een editie van de 'Tocht van de Leider' voel je vaaak het verlangen om opnieuw  een  soortgelijke herbronnende tocht te beleven. Dit heeft ons er toe aangezet om een ‘alumni-programma’ te creëren: de 'Queeste van de Leider'.

Al wie reeds heeft deelgenomen aan de ‘Tocht van de Leider’ is hier welkom. We bouwen verder op het intussen versterkt persoonlijk leiderschap en de bijzondere verbinding tussen de deelnemers.

 Wat?  Hoe? 

Het programma van de 'Queeste van de Leider' is elke keer anders. We ontwikkelen het steeds in co-creatie met de deelnemers. Hierdoor sluit het nauw aan bij de aanwezige verlangens. Tevens biedt dit variatie voor wie meermaals deelneemt.

We zetten al 2 keer een Queeste op poten; in 2021 op een vaste locatie, in 2023 rondtrekkend; dit steeds in de wijde natuur van de prachtige Alpen.

een (voor)proevertje:  'Delen van het hier & nu'    

 Queeste 2023 

In augustus 2023 gingen we "de leegte" in: we trokken samen rond in het Vanoise Natuur-park; zonder scenario; wel met een kader, heel wat inspiratie, en vooral het vertrouwen dat wij samen ter plaatse iets moois laten ontstaan. 

Dag na dag ontdekten we wat uit de leegte opdook. Wat passend of nodig was, toonde zich in het moment. Zo ervoeren we de "volheid" van de leegte. Ieder volgde het eigen innerlijk pad, in sterke verbinding met elkaar en de natuur.

Puur genieten, én groeien in persoonlijk leiderschap.

 Praktisch 

Een 'Queeste van de Leider' ontspruit uit het verlangen van wie al (meer dan) eens aan een Tocht of een Queeste deelnam. Op het moment dat we een voldoende draagvlak ervaren, gaan wij enthousiast aan de slag om weer iets unieks te creëren.

Het initiatief ligt dus bij jou. Laat het ons weten wanneer je het verlangen voelt, en/of wanneer je graag mee vorm geeft aan een nieuwe queeste!

 Interesse?  Vragen? 

Je mail of telefoontje is welkom! 

20230819_063507.jpg
IMG_20230825_092.JPG
bottom of page